Multicamera is de techniek die we gebruiken om een evenement veel aantrekkelijker te kunnen weergeven. Doordat we meerdere camera’s inschakelen, kunnen we heel verschillende beelden aanbieden die de kijker veel intenser betrekt bij het evenement.

De beelden worden live gemixt door een van onze ervaren regisseurs en zo ontstaan er een paar interessante mogelijkheden:

  • Streaming – Live op TV

Vergroot uw publiek door de show naar uw website of live op TV te streamen. Powerpoint sheets, animaties, filmpjes, of wat er ook maar tijdens het evenement geprojecteerd wordt, wordt geintegreerd in de video. De thuiskijker hoeft er niets van te missen.

  • Liveprojectie

Ideaal voor concerten, bedrijfs- en sport evenementen. We projecteren onze live mix op de aanwezige grote schermen, zo krijgt het publiek een nog grotere beleving.

  • Blu-ray/DVD

De live mix wordt telkens opgenomen op harde schijf. Na het evenement kunnen we dit rechtstreeks op een Blu-ray of DVD branden. Zo is er geen post productie meer nodig.

Film-it beschikt over een compleet uitgeruste regiewagen, waarmee we direct overal aan de slag kunnen.
Tot acht camera’s: draadloze mobiele en vaste camera’s zorgen ervoor dat onze productie minstens even aantrekkelijk wordt als het live evenement.

 

Film-it beschikt in combinatie hiermee over een uniek systeem om live web streaming aan te bieden tegen hoge kwaliteit.

Uit ervaring bleek dat er maar al te vaak een veel te trage internetverbinding werd aangeboden door de organisatoren van evenementen.  Via ons eigen satelliet systeem omzeilen we dit probleem door via het systeem rechtstreeks een snelle internetverbinding te maken.

Wij nemen het hele streaming proces voor onze rekening. Het enige wat u moet doen is de “embed-link” die wij aanbieden op uw website plaatsen.

Via onze live streaming software is het mogelijk om pakketten aan te bieden met het aantal maximaal toegestane kijkers. We kunnen de kijkers ook laten betalen om de stream te bekijken.

Contacteer ons om de verschillende mogelijkheden te bespreken.